nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

utorak, 25. april u 18.00 Novi prostor
predavanje; predavač: Ljiljana Jagodić, klinički psiholog
Poznati američki psihoterapeut i klinički hipnoterapeut, Milton Erikson, svojevrsnom autohipnozom uspeo je da prevaziđe sopstvenu bolest, i sva ta iskustva kasnije u životu, obrazujući se, iskoristio je za osnivanje svojevrsne konverzacione hipnoze koju je koristio u radu sa klijentima.
Snaga hipnotičke komunikacije je u tome što ona radi: Kad se svesno fokusirate na hipnotičku sugestiju - jer i vaše podsvesno sluša; kad vaš svestan um odbaci sugestiju kao nemoguću; čak i kad je vaš svestan um u nemogućnosti da se fokusira.
Niko nije odabrao da svesno pocrveni ili zaboravi tekst pri javnom nastupu, ili da ima panične napade… Zato hipnoterapeuti Eriksonove konverzacione hipnoze  često koriste metafore, „zbunjujući jezik”, jer ih  svesni um teško obrađuje, ali zato na podsvesni deluju fantastično.
Hipnoterapija se koristi u vezi sa raznim psihološkim traumama, u vezi sa problemima sa spavanjem, pri odvikavanju od pušenja, pri formiranju novih zdravih navika u ishrani i u mnogim drugim oblastima života.

Pin It