nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

četvrtak, 27. april u 20.00 velika sala
274 3koncert  kamernog ansambla  Music Alchemy
Kamerni ansambl  Music Alchemy čine eminentni muzičari iz Italije, Japana i Srbije. Sam naziv ansambla sugeriše na raznolikost u muzičkoj formaciji, nacionalnosti, temperamentu i mentalitetu, koje muzika sjedinjuje u jedno doprinoseći da se stvori gore pomenta muzička alhemija. Naziv koncerta “Ogledala vremena” želi da dočara putovanje kroz vreme koje publika može da doživi slušajući koncert, kao i ogledala u kojima se ogledaju muzičari otkrivajući i lične doživljaje i emocije.

Program:
G. Pugnani – Kvintet II, za 2 violine, 2 oboe i basso continuo
A. Vivaldi – Koncert za 2 oboe i kamerni orkestar u d-molu (solisti Aleksandra Rančć- Lenza i Marija Lazić –Oboe)
G. Tartini - Djavolji triler za violinu i kamerni orkestar (solista Marco Serino – violina)
A. Vivaldi - Koncert f - moll, za  za violinu i violoncello i kamerni orkestar (solista Nemanja - violoncello i Madlen Stokic Vasiljevic – violina)

Pin It