nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

c_240_154_16777215_00_images_stories_dec_08_merokaz.jpgsreda, 3. decembar u 20:00 mala sala
Drafički atelje „Dereta„ promocija romana O knjizi govore: Milica Jeftimijević Lilić, Gorica Zarić, Dijana Dereta i Predrag Mitrović Odlomke čita: Nenad Stojmenović Muzička podrška: vis Visula sa Dušicom, Flauto dolče i Daca sa decom. Moderator programa: Jelena Ocić Predrag Smiljković još jednom u svom novom romanu

na potpuno samosvojan, neponovljiv i autentičan način nastavlja svoje književno putovanje. Kao i u prethodnim rukopisima, zaokupljen je Rudnikom, kao magijskim mestom račvanja svetova. Kroz istoriju, u romanu, u potrazi za sopstvenim identitetom defiluju švedski krstaši, saveznički piloti, desničari i levičari, intelektualci i kvaziintelektualci, izbeglice i raseljena lica. Mešaju se svetovi, kulture i vremenske perspektive centrifugalnom brzinom. Svi konci priče razmotavaju se iz pomenutog magičnog mesta gde sežu u duboku vremensku maglinu spajajući večitu različitost sveta u jedinstveni čvor iskonskog traganja potaknutog slučajem kao ishodištem istine. Težište priče, pitanja i odgovori unutar romana sadržani su već, kao moto, u prvom poglavlju: srce je mera svih stvari.

Pin It