nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

utorak, 2. septembar 2014. u 19.00 Galerija SKC Novi Beograd (traje do 15. septembra)
branka djuraskovicizložba slika i crteža
Svoj ciklus  radova Branka Đurašković (1984) objašnjava na sledeći način:
 „Moj likovni svet, koncept stvaranja zasniva se na idealima ljubavi, lepote, na bajkovitoj poetici a u isto vreme nekim životnim trenucima svih nas koji su na mojim platnima prikazani nekada duhovito i romantično, a nekada trezveno i realno. Bajkovito sa potencijalnim scenarijima i neobičnim imenima kao što su „Očajanka“, „Pala muva na međeda“, „Taj ringišpil u mojoj glavi“ itd.
Moje slike jesu neka vrsta ogledala  nas samih u kojima često možemo zapaziti ono što inače ne primećujemo na, ili u sebi. Baš zbog toga, likovi sa mojih slika se tako lako urezuju u pamćenje, pogledima „očijukaju“ sa posmatračima dok oni detektuju šta taj pogled  zaista govori (prepoznati osećaj bez pitanja), tako lako postaju deo naše stvarnosti i nas samih.
Na svim slikama, crtežima, unosim – oslikavam simbole koji imaju univerzalna a ponekad i veoma intimna i samo meni poznata značenja što ipak ne čini da poruka ostane skrivena već svako vidi sebe u istoj.“

Pin It