logo skc

Гордан Николић - Ретроспективна изложба
ПЕТАК, 10. МАЈ У 19.00 (ТРАЈЕ ДО 28. МАЈА)
JULYEN HAMILTON „KOAN“
ЧЕТВРТАК, 23. МАЈ У 19.00 ВЕЛИКА САЛА
КОНКУРС МЕЂУНАРОДНОГ САЛОНА СТРИПА 2024.
21. МЕЂУНАРОДНИ САЛОН СТРИПА СРЕЋНА ГАЛЕРИЈА СКЦ БЕОГРАД 26 - 29. 9. 2024.
ЗАШТО ДОКУМЕНТУЈЕМО СТВАРНОСТ?
УТОРАК, 28. МАЈ У 19.00 МАЛА САЛА

УТИЦАЈ АНТИЧКОГ РИМА НА КАРАКТЕР ДИЗАЈН У НОВИМ МЕДИЈИМА

c_1100_0_16777215_00_slike_24_05_stefan_krunic-413.jpg

ГОДИШЊИ ЦИКЛУС СТУДЕНТСКИХ ИЗЛОЖБИ:
ПРОЈЕКАТ КОПЧА
КАТЕДРA ЗА УМЕТНОСТ БАПУСС
аутор пројекта, концепт, избор радова, организација и поставка изложби: др ум Миодраг Кркобабић, шеф Катедре за уметност; сарадник на пројекту: проф. др ум Ирена Келечевић; асистент: Јована Булатовић, сарадник у настави

8 – 24. МАЈ
СТЕФАН КРУНИЋ: УТИЦАЈ АНТИЧКОГ РИМА НА КАРАКТЕР ДИЗАЈН У НОВИМ МЕДИЈИМА
Стефан Крунић (Ваљево, 1999) живи и ради у Београду. Дипломирао на Високој школи струковних студија за информационе технологије 2021. на смеру Рачунарска мултимедија на тему Израда дигиталног стрипа Харинга. Тренутно је мастер апсолвент на Београдској академији пословних и уметничких струковних студија, у оквиру програма Аудиовизуелне композиције. Учествовао је на више групних изложби у Ваљеву у оквиру Ваљевског културног центра. Учествовао на изложби Београдске школе стрипа „Ђорђе Лобачев“, поводом 30 година њеног постојања, у Дечијем културном центру.
Пројекат „Утицај Античког Рима на карактер дизајн у новим медијима“ обухвата креирање естетике и свеукупног визуелног изгледа ликова на основу истраживања о утицају Античког Рима на карактер дизајн у новим медијима, као што су видео игре, дигитална анимација и савремена VFX постпродукција.
Истраживање ће бити проширено на утицај на стрип, филм, комерцијалне телевизијске садржаје, књиге. Презентација ће третирати све аспекте везане за приказ карактера као што су облици и детаљи о визуелним атрибутима лика, употреба принципа теорије боја, као и осврт на улогу опште психологије при креацији карактера.

stefan krunic 312

 

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account